HEIT I ALANYA

De late dagen i Alanya fotsetter. I dag var det så brennende heit på stranden at vi faktisk ikke holdt ut lenger enn til klokken to. Det er veldig uvanlig for meg, da jeg elsker varme. Imorgen er det faktisk meldt enda varmere temperaturer, så det gjenstår å se hvor lenge vi klarer oss da. Siden vi dro tidlig fra stranden har vi hatt god tid på å slappe av og ordne oss. Vi har også spilt mye Monopol, hehe. Her er flere bilder fra nærområdet, jeg får bare ikke nok av den nydelige vegetajonen og stranden!

Noen mislykkede bilder må også med! :)

Religiøse bygninger er alltid så flotte og utsmykkede i alle land i verden. Jeg elsker arkitektur, og har alltid latt meg fascinere av alle mulige religiøse bygg.

Vi har bare tre døgn igjen her i Tyrkia før vi vender hjem til Norge og Tromsø. Det som er like deilig som å dra på ferie, er å glede seg til å komme hjem. Den følelsen kjenner jeg veldig på nå. Jeg har hatt det så flott her i Alanya, men det blir også godt å komme hjem til sitt eget, hvor alt er lett tilgjengelig og kjent. Ha en flott kveld videre hvor enn dere er, nå skal jeg prøve å overtale gjengen til å dra på softisjakt :)

Hawre

#ferie #reise #sommer #syden #tips #alanya #antalya #tyrkia #outfit #outfitbilder #antrekk #bilde #bilder #kjole #cutout #veske #louisvuitton #lv #ombre #strand

3 kommentarer

Jannicke Elnæs

24.06.2014 kl.22:00

fine bilder, liker kjolen :)

karolinejohannessen

24.06.2014 kl.23:13

fine bilder :)

Sol Runesdóttir

26.06.2014 kl.00:12

For en skjønnhet du er.

Skriv en ny kommentar

Hawre Aurora

Hawre Aurora

24, Tromsø

Hei og velkommen til å følge stort og smått i livet mitt som lektorstudent i Tromsø, og alt annet rundt :)

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits